Om Holbæk Wing Tsun

Vi har skabt rammerne for at alle kan lære vores kampstil

– unge som ældre.

Vores yngeste hold starter fra 8 års alderen og vi har ingen øvre aldersgrænser. Mennesker er forskellige og det værdsætter vi. Derfor træner vi efter et koncept der bliver tilpasset til dig og din krop.
Dette er uanset kropstype, alder eller skader. Vi sørger for at alle får noget brugbart ud af træningen.

Der vil ikke være konkurrencer eller point for at ramme. Du vil derimod træne for at blive en bedre version af dig selv. Du vil træne din krop og dit sind til at blive klar på enhver situation.
Vores træning er ikke begrænset til selvforsvars situationer, hvor du vil komme til at bevæge dig og tænke anderledes i din hverdag.

VI TAGER HENSYN TIL DIG OG DIN KROP.

Hvis du har en skade skal du ikke holde dig tilbage, vi hjælper med træningsprogram og tekniker for at formindske generne og sørge for at styrke kroppen til at bedre håndtere hverdagen og træningen.

Både Sifu og Instruktører bliver løbende videreuddannet og trækker inspiration inden for Wing Tsun eget system.

Vi ser Wing Tsun som et levende koncept. Derfor ser vi konstant ud af, og trækker inspiration fra andre kampsystemer og mestre inden for Wing Tsun. Da vi ser vores Wing Tsun som et komplet kamp koncept,

Så sørger vi for at ikke, at gå på kompromis med vores konsept i Wing Tsun. På den måde styrker vi vores egen træning og dermed også det vi lærer videre til vores elever.

Vi har besøg fra andre klubber fiks vores Dig Sifu Kenneth Kyhe, i vores klub mindst 4 gange om året. Og satser på besøg fra udlandet mindst 1 gang om året . Dette er for at alle elever også får en mulighed for at se og prøve kræfter med noget der ligger udenfor deres normale trænings regi. Følg med på vores Facebook side for arrangementer og andet her.

Alt dette resulterer i, at du lærer, at forsvare dig selv, og i sidste ende kan stoppe en eventuel situation uden, at du kommer til skade.

På en effektivt måde, igennem din Wing Tsun træning.

Klubbens Vision

Vores vision er at lærer alle villige, børn, unge samt voksne, en stolt kampsport med henblik på realistisk selvforsvar, ved frigørelsesteknikker samt at lære teknikker for pacifisering af overfaldspersoner.

Endvidere er det klubbens vision at give udøvere stolthed, selvtillid og selvsikkerhed igennem Wing Tsun Kung Fu

Sifu’s Baggrund

Har trænet flere forskellige typer af kampkunst lige fra Kempo, Kung Fu, Karate, Thaiboxing, Escrima og Wing Tsun Kung Fu siden 1992

Dørmand og sikkerhedsvagt i mere end 27 år, har Sifu Nico haft stor glæde og behovet for at kunne forsvare sig, og specielt Wing Tsun stilarten har været en stor fordel ved pacifisering og frigørelse.

Sifu Nico har i dag to Wing Tsun skoler, beliggende i Roskilde og Holbæk

Vores Venskabs klubber

Hvis ikke Holbæk eller Roskilde Wing Tsun skoler ligger inden for din rækkevidde, kan vi anbefale en af vores venskabsklubber i fx. Solrød.

Du kan besøge deres hjemmesider her:

Hos Holbæk Wing Tsun har vi Børne/juniorhold i alderen 8-15 år

Holdtider er hver: 
Onsdag: Forventet opstart januar 2022
Lørdag: Forventet opstart januar 2022

Holbæk Wing Tsun voksen holdet spænder fra helt nye til teknikere

Holdtider er hver:
Tirsdag: 17.30 – 19.00
Lørdag: 11.00 – 13.00

Roskilde

Holbæk

Information

• Holbæk og Roskilde Wing Tsun er to klubber under samme tag og med samme SIFU, hvilket sikre dig ens træning med samme teknikker hver gang.
• Holbæk & Roskilde WT har baggrundsviden fra EWTO (European Wing Tsun Organisation)
• Videre udvikling ved WT Centret (tidligere WT Vesterbrogade) samt WT KBH
• Hvis du har yderlige spørgsmål eller kommentarer hører vi meget gerne fra dig på mail eller telefon